Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr.Adnan TOPUZ şehit ailesini ziyaret etti.

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Gökçebey Mithat Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç.Dr. Adnan TOPUZ Şırnak’ta terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit düşen Gökçebey’li Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş (25) Burak Saraçlı’nın Gökçebey’deki ailesini ziyaret etti.
06 Mayıs 2016 tarihinde, şehidimizin babası Kamil SARAÇLI ve Annesi Fatma SARAÇLI’yı evinde ziyaret eden Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Adnan TOPUZ, aile ile bir süre sohbet etti. Sohbet sonrası ise şehidimizin mezarı başında aile ile birlikte dua edildi.
Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Adnan TOPUZ, ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını, kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu ifade etti.
1 2 3