Staj Duyurusu

STAJ DUYURUSU

Staj tarihleri: 17 Haziran 2013 –  26 Temmuz 2013 arası 30 iş günüdür.

Staj yapılan yerde eğer 6 iş günü uygulaması varsa bunun staj formlarında ilgili yerlerde belirtilmesi ve alınacak bir belge ile belgelendirilmesi gerekmektedir.

Evrakların son teslim tarihi 10 Mayıs 2013 Cuma günüdür.

Açıklamalar :

Evrakların ve Staj Defterinin 25 Mart 2013 gününden itibaren Öğrenci işlerinden alınması.

Zorunlu Staj Formu : Tüm bilgiler doldurularak staj yapacağınız işyerine onaylatılıp geri alınacak. Resim yapıştırılarak tüm evraklarla son teslim tarihine kadar teslim edilecektir.      (3 adet örnek olacak)

Sağlık Beyanı Formu :  Kişisel bilgilerinizi doldurup tüm evraklarla son teslim tarihine kadar teslim edilecektir.

Staj Defteri : Resim yapıştırılarak , defter kapağı ve iç sayfası doldurularak tüm evraklarla son teslim tarihine kadar teslim edilecektir.

Tüm bu işlemlerden sonra Zorunlu Staj Formu (3 adet), Sağlık Beyanı Formu ve Staj Defteri 10 Mayıs 2013 Cuma gününe kadar Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Okay ÇALIŞKAN’a teslim edilecektir.

Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra evraklarınız 20 Mayıs 2013 – 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında iade edilecektir.

Form1. Öğrenci Staj Devam Çizelgesi : İşveren tarafından 2 adet olarak hazırlanır.

Form2. İşveren Staj Değerlendirme Formu : İşveren tarafından 2 adet olarak hazırlanır.

Form1. ve Form2. için yapılması gerekenler Staj bitiminde yapılması gerekenler kısmında aşağıda açıklanmıştır.

Not: Zorunlu Staj Formu, Sağlık Beyanı Formu, Form.1 , Form.2 evraklarının bir örneği aşağıda link olarak verilmiştir.

STAJ BİTİMİNDE  YAPILMASI GEREKENLER

Stajını tamamlayan öğrenciler Staj Defterlerini ve Staj Formlarından İşveren Staj Değerlendirme Formu ve Staj Devam Çizelgesi Formunu (Formlar Kapalı Ve Mühürlü Olacak Şekilde Bir Zarf İçinde) 13 Eylül 2013 Cuma Günü Mesai Saati Bitimine Kadar Okulumuza teslim etmelidir. Staj evraklarını kargo ve postayla gönderecek öğrenciler olabilecek gecikmeden kendileri sorumludur. Belirtilen tarihten sonra kesinlikle Staj Dosyası kabul edilmeyecektir. Staj Defteri kendisine verilen ancak evrakları staj yapan işletme tarafından gönderilecek öğrenciler belirtilen formların 13 Eylül 2013 tarihine kadar okulumuza ulaştırılmasından sorumludurlar.

İşveren Staj Değerlendirme Formu İki Nüsha Halinde Staj yapılan birimin sorumlusu tarafından doldurulacak ve sorumlu tarafından imzalanıp onaylanacaktır. Bir nüshası işyerinde bırakılacak diğeri ise Staj Devam Çizelgesi  ile birlikte kapalı onaylı bir zarf içerisinde işyerinden teslim alınacak veya okulumuza ulaştırılması sağlanacaktır. (Son Teslim Tarihi Olan 13 Eylül 2013’e Kadar)

Staj Devam Çizelgesi İki Nüsha Halinde staj yapılan birimin sorumlusu tarafından doldurulacak ve sorumlu tarafından imzalanıp onaylanacaktır. Bir nüshası işyerinde bırakılacak diğeri ise İşveren Staj Değerlendirme Formu ile birlikte kapalı onaylı bir zarf içerisinde işyerinden teslim alınacak veya okulumuza ulaştırılması sağlanacaktır. (Son Teslim Tarihi Olan 13 Eylül 2013’e Kadar)

Staj Defteri : Stajda yapılan işlerin günlük olarak anlatıldığı defterdir. Yapılan işlerle ilgili olarak deftere örnek belgeler eklenebilir. Staj Defterlerinin gün atlanmaksızın ayrıntılı olarak doldurulması öğrencinin yararınadır. Gerekli durumlarda öğrenciler Staj Komisyonu Tarafından Mülakata davet edilir. Defterlerde Staj Yapılan Güne Ait Sayfalar İşyeri Sorumlusu Tarafından İmzalanıp Mühürlenmeli veya Kaşelenmelidir.

Tüm öğrencilerimize stajlarında başarılar diler iyi bir staj dönemi geçirmenizi temenni ederiz.

POSTA ADRESİMİZ :

Bülent Ecevit Üniversitesi