Sorumluluk Projesi (SSP900) Namazgah İlköğretim Okulu Tadilatı

Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Bölümü tarafından hazırlanan Sorumluluk Projesi (SSP900) kapsamında Gökçebey’e bağlı Namazgah köyü Namazgah İlköğretim Okulunun özel eğitim sınıfı kapsamlı bir tadilattan geçirilerek yenilendi. Gökçebey Kaymakamı Sayın Bünyamin Bilgin, İlçe Özel İdare Müdürü Sayın İzzet Turpçu ve Sayın Mithat Çanakçı’nın desteklediği Danışmanlığını Yrd. Doç Dr. İmge İhsane ÖZCAN’nın yürüttüğü projeyle Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Özge GÜRBULAK, Fatmanur KAÇ ve Bilge GÜRBULAK tarafından boyama ve parkeleme işlemleri gerçekleştirilen sınıfın masa , sandalye ve perde gibi eşyaları da temin edilerek eğitime uygun hale getirildi.

1 2 3 4 5 7 8 9 10