Öğretim Görevlimiz Kayhan KAFALI, “Halkla İlişkiler ve Tanıtım” Mesleğini Tanıttı.

Okulumuz Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğretim Görevlisi Kayhan KAFALI 04 Mart 2016 günü Başöğretmen Atatürk Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.

Başöğretmen Atatürk Anadolu Lisesi tarafından her yıl “Kariyer Günleri” adı altında düzenlenen meslek tanıtımları programında, “Halkla İlişkiler ve Tanıtım” mesleğini Öğretim Görevlimiz Kayhan KAFALI tanıttı. Üniversite sınavlarına girecek öğrencilere yönelik düzenlenen mesleki tanıtım etkinliğinde, Öğretim Görevlimiz Kayhan KAFALI öğrencilere, “İletişim, İkna ve Önemi, Beden Dili, Etkili İletişim, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü/Programı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım mezunları için çalışma koşulları ve ortamları ..vs. konularda bilgi verdi.

Meslek Tanıtım Programı; Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı broşürlerinin öğrencilere dağıtılması ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

1 2 3 4 5