Öğretim Görevlimiz Funda YORULMAZ Farabi Kampüsü’nde Geleceğin Sosyologları İle Bir Araya Geldi.

Meslek Yüksekokulumuz Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Başkan Vekili Öğr.Gör. Funda YORULMAZ , 14 Mart 2016 Pazartesi günü Farabi Kampüsü Fen-Edebiyat Fakültesinde Sosyoloji Bölümü Öğrencileriyle “Günümüz İş İstihdamı”  konulu konferansta bir araya geldi.

Fen-Edebiyat Fakültesinin Anfi  salonunda düzenlenen konferansta, Öğr.Gör. Funda YORULMAZ, “Sosyoloji Bilimi”, ”Sosyolojinin Geleceği, “Sosyologların İş İstihdamları” …vs. konularda Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesinin Sosyoloji Bölümü ilk mezunu olacak öğrencilere bilgi verdi, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Yoğun katılımın olduğu konferans, fotoğraf çekimi ve Fen-Edebiyat  Fakültesi Dekanlığı teşekkür belgelerinin  takdimi ile sona erdi.

funda1 funda2 funda3