Meslek Yüksekokulumuzda Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

Gökçebey Mithat – Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulunda, 28 Ekim 2014 tarihinde bir tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin ardından, Öğretim Görevlisi Funda Yorulmaz; “Cumhuriyetimizin Dünü, Bugünü ve Yarını” adlı konferans verdi. Cumhuriyet tarihinin gelişme sürecini anlatan Yorulmaz, bugünlere kolay gelinmediğinden bahsederek, bu mukaddes emanetin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi gerektiğinin altını çizdi.  Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte ayrıca, Serkan Aydın isimli öğrenci Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini; Emine Sönmez adlı öğrencimiz ise, Cumhuriyet şiirini okudu. Törenin sonunda Yüksekokulumuz öğrencilerinden çeşitli spor dallarında madalya almış öğrenciler sahneye alınarak başarıları dolayısıyla kutlandılar.

DSC_0005 DSC_0014 DSC_0021 DSC_0023 DSC_0026 DSC_0028 DSC_0031 DSC_0038 DSC_0042