Mehmet Akif Ersoy’un Hayatı ve Eserleri

Mehmet Akif ERSOY’un Hayatı ve Eserleri

Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulunda, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü ve 20. Yıl etkinlikleri nedeniyle Okutman Yücel NAMAL tarafından 13.03.2012 Salı günü “Mehmet Akif ERSOY’un Hayatı ve Eserleri” adlı konferans verildi.

Konferansa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem GÜLŞEN, Gençlik ve Spor İlçe Müdür V. Fazıl AYTAŞ, Kızılay Şube Başkanı Nuri KARADEMİR, Mithat ÇANAKCI ve misafirleri, öğretim görevlileri, konuklar ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesini takiben, M.Akif ERSOY’un şiirleri okundu. Daha sonra kürsüye davet edilen Okutman Yücel NAMAL konferansını verdi. İlgiyle izlenen konferanstan sonra konuşmacıya, Mithat ÇANAKCI, Milli Eğitim Müdürü ve Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bülent HANER tarafından teşekkür belgesi ve hediyeleri verildi.
Programın sonunda M. Akif ERSOY’un kendi ağzından bilgisayar düzenlemesi ile hazırlanmış “Çanakkale Şehitlerine” adlı şiir, video projeksiyon gösterisi şeklinde seyrettirildi.