Halkla ve İlişkiler Tanıtım Programı 2. Sınıf öğrencileri Dedeman Otel’deydi

Bülent Ecevit Üniversitesi Gökçebey Mithat Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, Kongre ve Fuar Organizasyonu dersi kapsamında Öğr. Gör. Aysu Aysel ile birlikte Dedeman Otel’e 10 Aralık 2014 tarihinde teknik gezi düzenledi. Öğrencilere öncelikle Dedeman Otel İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa Yıldız otelin insan kaynakları uygulamaları, kurumda çalışanlara verilen eğitimler, sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerin ilgiyle dinleyip sorular sorduğu Mustafa Yıldız “Çalışmaya başlayacağınız iş yerinin kurumsal olması gelecekteki kariyer planlamanız için çok önemli. Kurumsal şirketlerde eğitimlere daha fazla katılabilme şansınız olur, kendinizi geliştirebilme olanaklarına sahip olursunuz” dedi. Ardından Dedeman Otel Genel Müdür Asistanı Tuğçe Yekbaşlı Dedeman Otellerini tanıtan bir sunum yaptı.

Öğrencilere son olarak, Dedeman Yiyecek ve İçecek Müdürü Aydın Taşkın otelde düzenlenen toplantılar hakkında bilgi verdi. Toplantının talep edilmesinden sonuçlanana kadar yaşanılan süreç konusunda ayrıntılı bilgiler veren Taşkın, öğrencilerin bu sektörde çalışmayı arzu ediyorlar ise çok yönlü düşünebilme becerisine sahip olmaları gerektiğini vurguladı.

Teknik geziden memnun ayrılan öğrenciler için mesleki deneyim kazanmak, uygulamalar konusunda bilgi sahibi olmak açısından etkinlik verimli geçti.

IMG_2247 IMG_2248 IMG_2250 IMG_2255