Halkla ve İlişkiler Tanıtım Programı 2. Sınıf öğrencileri Dedeman Otel’deydi.

Gökçebey Mithat Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, Kongre ve Fuar Organizasyonu dersi kapsamında Öğr. Gör. Aysu Aysel ile birlikte 14 Aralık 2015 tarihinde Dedeman Otel’deydi.
Öğrencilere öncelikle Dedeman Yiyecek ve İçecek Müdürü Aydın Taşkın otelde düzenlenen kongre ve fuarlar hakkında bilgi verdi. Düzenlenen toplantıların talep edilmesinden sonuçlanana kadar yaşanılan süreç konusunda ayrıntılı bilgiler veren Taşkın, öğrencilerin bu sektörde çalışmayı arzu ediyorlar ise çok yönlü düşünebilme yeteneğine sahip olmaları gerektiğini vurguladı. İyi derecede İngilizce bilmenin onları mesleki anlamda öne geçireceğine değinen Taşkın, Dedeman Otel’de kariyer yapma olanaklarını da öğrencilerle paylaştı. Ayrıca, Dedeman Otel Satış ve Pazarlama Sorumlusu Seda Aslandaş ile Misafir İlişkileri Sorumlusu Tuğçe Yekbaşlı da kendi departmanlarının işleyişi, kurumsal bir yerde çalışmanın getirdiği sorumluluklar, organizasyonlarda yaşanabilecek sorunlara karşı aldıkları tedbirler ile ilgili öğrencilere bilgi aktarımında bulundular.
Kongre ve Fuar Organizasyonu Dersi kapsamında gerçekleşen etkinlik öğrencilerin mesleki uygulamaları görmeleri açısından oldukça verimli geçti. Son sınıf öğrencilerinin kariyer planlamaları için fikir edinmelerine, otelcilik sektöründe çalışanların tecrübelerini dinlemelerine de olanak sağlayan etkinlik toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

DSC_0084 DSC_0083 DSC_0082 DSC_0081 DSC_0080 DSC_0076 DSC_0075