HALKLA İLİŞKİLER 2. SINIF II. ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK OLACAK SPONSORLUK ÇALIŞMASI

Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksek Okulunda öğrencilerimizin hoş vakit geçirmesi için, Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü 2. Öğretim 2. Sınıf öğrencileri bahar dönemi Sponsorluk ders görevlisi Öğr. Gör. Gültekin Topaloğlu’nun sorumluluğunda harekete geçerek okulumuza satranç sahası kazandırmışlardır. Faaliyette bulunan ilgili bölüm öğrencilerimiz çalışmanın her safhasında ustalarla elbirliğinde bulunarak, etkinliği yerine getirmişlerdir. Bu çalışmada Sponsor olarak katkıda bulunan Gökçebey Kaymakamlığı’na, Gökçebey Belediyesi Başkanlığı’na, Bakacakkadı Belediyesi Başkanlığı’na, Çanakçılar Şirket Grubu’na, Keskin Pastanesi’ne, Çorap Dünyası’na, Eserler Yapı’ya, Divan Mobilya’ya, Erkan Kodoman ve Halkla İlişkiler 2. Öğretim 2. Sınıf öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

1 2 3 4 5 6