Turizm Haftası Sergi Etkinliği

Yüksekokulumuz Turizm Haftası Etkinliklerine Katıldı.

Meslek Yüksekokulumuz, Gökçebey Kaymakamlığı ve Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği “Turizm Haftası” etkinlikleri kapsamında ilçemizde turizm bilincini arttırmak ve halkımızın turizm etkinliklerine katılarak bir farkındalık oluşturması amacıyla bir etkinlik düzenlendi.

17 Nisan 2019 Çarşamba günü Meslek Yüksekokulumuz El Sanatları Bölümü Mimari Dekoratif Sanatlar Programı öğrencilerimizin seramik eserleri Gökçebey Sultan Kafe’de “Seramik Eserleri Sergisi” adıyla gösterime sunuldu.

Etkinliğe Meslek Yüksekokulumuzu temsilen Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Okay ÇALIŞKAN ve Yüksekokul Sekreteri Doğanay ÜNAL, Gökçebey Kaymakamı Ökkeş Furkan KARAKUŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl AYTAÇ ve diğer ilçe daire amirleri katılarak öğrencilerimizin yapmış olduğu eserleri inceleme fırsatı buldular.