Gökçebey Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün Öğrencilerimizle Tanışma Toplantısı

Gökçebey Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail KESKİN 09.10.2019 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda okulumuz öğrencileri ile tanışma ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yurt genelinde gerçekleştireceği "Gençlik Projeleri Destek Programı" hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantı kapsamında öğrencilere  Gökçebey gençlik spor merkezinin gençlere yönelik faaliyetleri, merkezin hizmet ve amaçlarına yönelik bilgiler verildi. Merkezin Gökçebey yerel projelerinin yanında ulusal bazda Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, gençlerin beklenti ve ihtiyaçları dikkate alınarak belirlediği bu yılki "Gençlik Projeleri Destek Programı Özel Çağrısı" hakkında da bilgiler verildi.