Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğrencileri, Etkinlik Planlamasını Uygulayarak Öğreniyorlar

Gökçebey Mithat Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı, Kongre ve Fuar organizasyonu dersi öğrencileri tarafından düzenlenen Gökçebey Gençlik Merkezi Tanıtım Toplantısı, 17 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Gökçebey Mithat Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Gökçebey Gençlik Merkezinin Müdürü İsmail Keskin, Gençlik Lideri Bülent Demirci ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Gökçebey Gençlik Merkezi İl Müdürü İsmail Keskin, üniversite gençleriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Gençlik Merkezinin 1671 üyesi var. Her geçen gün daha fazla gence ulaşmayı hedefliyoruz. Gençlerle birlikte yeni projeler üretmek onlarla sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler gerçekleştirmek istiyoruz. Her yıl planlarımız doğrultusunda doğa kampları, kültürel geziler, sosyal sorumluluk projeleri vb. etkinlikler düzenliyoruz. Gençlik Merkezimizin kapısı gençlere her zaman açıktır. Gençlerin fikirleri bizler için çok önemli ve değerli. ”

Ardından söz alan Merkezin Gençlik Lideri Bülent Demirci, Gençlik Merkezinin Erasmus + kapsamında gerçekleştirdiği projeler, engelliler için yapılan etkinlikler, köy okullarında okuyan çocuklara yönelik çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Etkinlik sonunda Gökçebey Mithat Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Aysu Aysel tarafından Gençlik Merkezi Müdürü İsmail Keskin’e teşekkür belgesi ve üniversitemizin armağanları takdim edildi.