2019-2020 Güz Dönemi Oryantasyon Semineri Gerçekleştirildi

Gökçebey Mithat Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu Oryantasyon Toplantısı Yapıldı.

Gökçebey Mithat Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu Mimari ve Dekoratif Sanatlar Programı ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programına yeni katılan öğrencilere yönelik oryantasyon toplantısı, 17 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Gökçebey Mithat Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Müdür Yardımcısı, Mimari ve Dekoratif Sanatlar Programı Bölümü Öğr. Gör. Ceren Efe, Mimari ve Dekoratif Sanatlar Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Erdal Kara, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğr. Gör. Aysu Aysel, Uzaktan Eğitim Türk Dili Öğr. Gör. İsmail Ilgın bilgilendirme sunumları yaptılar. Öğrencilere, eğitim öğretim ile ilgili mevzuatlar, kampüs içi olanaklar, bölümlerle ilgili tanıtımlar, uzaktan eğitim sistemi gibi konuların anlatıldığı toplantı oldukça verimli geçti. Toplantı öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılması ve yeni eğitim öğretim döneminin başarıyla geçmesi temennisiyle ile son buldu.