2018-2019 Akademik Yılı Mezunlarımızı Görkemli Bir Törenle Uğurladık

2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Törenimiz, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde, Çaycuma Gıda ve Tarım ve Çaycuma Meslek Yüksekokulları eşliğinde 20 Haziran Perşembe günü büyük bir kalabalıkla gerçekleştirildi.

Çaycuma Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirilen törene; Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Gökçebey Kaymakamı Mehmet Ali Uzun, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel ile Prof. Dr. Seyfullah Kara, akademik ve idari personel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Programda; tören geçişi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmalarına geçildi. 2018-2019 Akademik Yılı Yüksekokul birincilerinin konuşmaları ile devam eden programda, Yükokulumuzun birincilerinden Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencisi Sadettin Eserli konuşmasını gerçekleştirdi.

2018-2019 Akademik Yılı Yükokulumuzun birinciliğini Mimar Dekoratif Sanatlar Programı öğrecisi İrem Doğtürk ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencisi Sadettin Eserli birlikte göğüslediler.

Yüksekokul müdürleri adına konuşan Çaycuma MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hikmet Yazıcı, üç meslek okulundan toplam 490 öğrencinin mezun olduğunu ve bu tablo karşısında gururlandıklarını söyledi. Yazıcı,  “Yüksekokullarımızda dinamik, özgün ve katılımcı bir üniversite kimliğini ortaya koyan başarılı çalışmalar sürdürülmektedir. Bu süreçte tüm çalışma arkadaşlarımı yürekten kutluyorum.” dedi.

Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı ise, öğrencilerin doğa ve insanla iç içe olan bir yerde eğitim aldıklarını belirterek burayı hoş bir seda olarak anmalarını diledi. Prof. Dr. Çufalı, gençlere İnsana hizmet etmeyi, faydalı olmayı temel ilk edinmelerini tavsiye ederek, onlara yeni yaşamlarında başarı ve mutluluk temennisinde bulundu.

Mezuniyet Töreni, tüm bölümlerde dereceye giren öğrencilere diploma ve hediyelerinin verilmesinin ardından öğrencilerin keplerini atmalarıyla sona erdi.