18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri ile Mimari Dekoratif Sanatlar Programı öğrencileri, “18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü” adı altında okulumuz konferans salonunda “Çanakkale’de Binler” adlı film gösterisi gerçekleştirdi.
Yüksekokul öğrencileri film gösterisi ardından “18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü”  adına yapılan bu etkinlikte Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu önünden Gökçebey Cumhuriyet Meydanı’na yürüyüş programı gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan bir dakikalık saygı duruşu ardından istiklal marşı okundu. Yüksekokul öğrencileri bu önemli güne damgasını vurarak duyarlılığını gösterdi.