Gökçebey MYO’da Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulunda 28 Nisan 2015 Salı günü Gökçebey Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Adnan TOPUZ ve Gökçebey İlçe Müftüsü Veyis SUSAM, Akademik-İdari Personel ve öğrencilerin de yoğun katılımlarıyla ”Kutlu Doğum Haftası” kapsamında program düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.) hayatı, güzel ahlakı ve insanlığa getirdiği evrensel mesajlar ele alındı. Günümüzde insanlığın birbirini anlaması, farklı görüşlere tahammül edebilmesi ve çeşitli sebeplerle yaşanan çatışmaların sona ermesinin O’nun bizlere gösterdiği birlikte yaşama ahlakıyla mümkün olabileceği; O’nun getirdiği ilahi mesajların anlaşılması ve ancak hayatımızın her alanında tatbik edilebilmesiyle birey ve toplum olarak huzurlu olabileceğimizin önemi vurgulandı. Programda ayrıca çağımızda yaşanan aile ve gençliğin problemlerine sosyal ve bilimsel bakışın yanında bir de Peygamberimizin (s.a.v.) örnek hayatından günümüze yansıyan çözüm önerileri üzerinde duruldu. Tasavvuf Musikisi ve Şiir Dinletisinin gerçekleştirildiği program, katılımcılara gülsuyu, gül lokumu ile Efendimizin (s.a.v.) simgesi olan gül ikram edilmesiyle sona erdi.

kd2_kucuk kd3_kucuk kd1_kucuk kd7_kucuk kd9_kucuk kd8_kucuk kd5_kucuk kd4_kucuk kd10_kucuk