Erasmus Anlaşması

erasmus_150
 beu_logo  italy_logo
Erasmus+ Programı kapsamında 2014/2015 – 2020/2021 akademik yılları arasındaMeslek YüksekokulumuzErasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Ceren EFE aracılığı ile İtalya ‘nın Napoli şehrinde bulunan Universita’ DegliStudiDi Napoli Federico II ile anlaşma imzalanmıştır. 1224 yılında kurulmuş olan Napoli Federico II Üniversitesi Tarım, Mimari, Biyoteknoloji, Ekonomi bilimi, Mühendislik, Hukuk, Felsefe,Matematik-Fizik ve Doğa Bilimleri, Tıp ve Cerrahi, Eczacılık, Siyasal bilgiler, Sosyoloji ve Veterinerlik olmak üzere 13 Fakülteye sahiptir. Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri B1 seviyesinde İngilizce/İtalyanca yeterliliği sağladıkları takdirde ilgili üniversitede belirli sürelerde eğitim alma şansına sahiptirler. Akademik personelimiz ise Eğitim alma ve eğitim verme amaçlı olarak B2 seviyesinde İngilizce/İtalyanca dil bilgisi ile değişim programından yararlanabileceklerdir.