Gökçebey MYO’dan Çanakkale Şehitleri Etkinliği

Gökçebey Belediyesi, Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği “Çanakkale Şehitleri Etkinliği”, 20 Kasım 2012 Salı günü Çanakkale Savaşlarının en yaşlı gazisi Hüseyin KAÇMAZ’ın oğlu emekli öğretmen Turgut KAÇMAZ’ın Gökçebey Çok Programlı Lisede verdiği konferansla başladı. Konferanstan sonra Gökçebey Camlı Köşk’te “Çanakkale Savaşları Resim ve Hatıra Sergisi” açıldı. Konferansa ve Sergi açılışına Belediye Başkanı M. Zeki KILINÇARSLAN, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bülent HANER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem GÜLŞEN’in yanı sıra çok sayıda Müdür, Daire Amiri ve Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli, ilköğretim, lise ve meslek yüksekokulu öğrencileri, medya kuruluşları ve basın görevlileri katıldı. Sergi gezildikten sonra Çanakkale Savaşları sırasında dedelerimizin yediği buğday kırığı çorbası ikram edildi. Sergi, halkın gezmesi ve görmesi için cuma akşamına kadar açık kalacak.