Gökçebey MYO’da Akademik Kurul Toplantısı ve Kaynaşma Yemeği

Yeni başlayacak Akademik dönemin değerlendirilmesi amacıyla, 11 Eylül 2014 tarihinde Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Gökçebey Mithat Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonunda Akademik Kurul toplandı. Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Özlem Bahadır’ın Başkanlığında gerçekleştirilen Kurula, öğretim elemanları ve Yüksekokul Sekreteri katıldı. Derslerin daha etkin gerçekleştirilmesi amacıyla görüş ve önerilerin masaya yatırıldığı toplantıda, yine aynı amaçla getirilen yeni düzenlemeler hakkında öğretim elemanlarına bilgi verildi. Toplantının ardından düzenlenen ve tüm çalışanların katıldığı öğle yemeğinde Gökçebey MYO çalışanları bir araya gelerek 2014 – 2015 Akademik Yılı başlangıcında moral topladılar.

DSC_0055 DSC_0064 DSC_0070 DSC_0077 DSC_0061555 DSC_0062555