Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı MYO 2. Ağaç Dikimi ve Aşure Günü Etkinliği Yaptı

GÖKÇEBEY MİTHAT-MEHMET ÇANAKCI MESLEK YÜKSEKOKULU

2. AĞAÇ DİKİMİ VE AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPTI

30 Aralık 2011 Cuma günü Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulunca düzenlenen “2.Ağaç Dikimi ve Aşure Günü” etkinliğine, Belediye Başkanlığı, Devrek ve Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürleri ve öğretim elemanları, İlçe Milli Eğitim ve Şube Müdürleri, ilçenin kamu ve özel idarelerinin yöneticileri, öğrenciler, Gökçebey halkı, Kilimli’den bir pop müzik grubu, Çok Programlı Lisenin folklor ekipleri, Mithat Çanakcı ve
yakınları katıldı. Etkinlikte 48 adet çam fidanı dikildi. Daha sonra yapılan aşure yarışmasına 6 yarışmacı katıldı. Yarışmacı ekiplerden biri okulun öğrencilerinden kuruldu. Katılımcılar Mithat Çanakcı tarafından yaptırılan aşureleri doyasıya yediler. Mithat Çanakcı ayrıca yarışmada dereceye girenlere değerli hediyeler verdi. Etkinlik sonunda folklor gösterileri yapıldı ve halay çekildi.

2. Ağaç Dikimi ve Aşure Günü Etkinliğinden Görüntüler