GÖKÇEBEY MİTHAT MEHMET ÇANAKCI MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ KAYIT BİLGİLERİ

2014 ÖSYS sonucunda kayıt hakkı kazanana öğrencilerin kayıtları 01 – 05 Eylül 2014 tarihinde yapılacaktır. Kayıt hakkı kazanan adayların, kayıt için aşağıda belirtilen belgeleri tamamlayarak kayıt süresi içerisinde Gökçebey Meslek Yüksekokuluna başvurmaları zorunludur. Bu süre içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

1. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

a) Diplomanın aslı ya da yeni tarihli Mezuniyet Belgesi

Not: Diplomasını kaybeden eski mezunlar, mezun olduğu liselerden alacakları diplomasını kaybedenler için verilen belge ile kayıt yaptırabilirler.

b) 12 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf

c) İkinci öğretim öğrencilerinin ödeyeceği öğrenim ücretinin 1. taksitini ödediğine ilişkin dekont

Not: Öğrenim Ücreti Vakıfbank Şubelerine yatırılacaktır.

d) 1992 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylardan (Bakaya veya yoklama kaçağı olanlar)

askerlik şubelerinden alınacak Askerlik Durum Belgesi, (Bir fakülte veya yüksekokula kaydolmasında askerlikçe bir sakınca olmadığına dair belge)

Not: Adayların askerlikle ilgili sorunları için askerlik şubelerine, kredi konusunda ayrıntılı bilgi için de Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna başvurmaları gerekmektedir.

2. KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR

a)       Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.

b)      Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir.

c)      Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.

d)      Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

Üniversiteler, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

NOT: Yüksekokulumuza kayıt yaptıracak öğrenciler daha önce herhangi bir üniversitede öğrenim görmüşse orada başarılı olduğu derslerden muaf olmak için Transkript ve Ders İçerikleri ile başvuruda bulunabilir.