jpgmini-ozlembahadirGökçebey Mithat Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Öğr. Gör. Özlem Bahadır atandı.  Yüksekokulun öğretim elemanlarından olan Bahadır, daha önce Rektörlüğe bağlı Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünde Koordinatör Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünden 1995 yılında mezun olan Öğr. Gör. Özlem Bahadır, ardından Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler Ana Bilim Dalında Yüksek Lisansını tamamladı. Halen Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim Dalı Doktora Programına devam eden Bahadır, yönetim ve organizasyon alanında doktora tez çalışmasını sürdürüyor.

2010 yılından bu yana, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Gökçebey Mithat Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu kadrosunda Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Bahadır, 1996 – 2004 yılları arasında Ülkemizin önde gelen işveren kuruluşlarından MESS’in (Türkiye Metal Sanayicileri İşveren Sendikası) İstanbul’daki Genel Merkezinde Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Uzmanı olarak görev yaptı. Evli ve bir çocuk annesi olan Bahadır, İngilizce biliyor.

24 Şubat 2014 tarihinde yeni görevine başlayan Öğr. Gör. Özlem Bahadır; “Üniversitemiz ve Gökçebey ilçemiz için son derece değer taşıyan Yüksekokulumuzu geliştirmek ve güçlendirmek amacıyla, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da çalışmalarımızı özveriyle sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. Önceki değerli Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Bülent Haner’in hizmetlerinin de her zaman şükranla anılacağını belirten Bahadır; “Bu bir hizmet yarışıdır” dedi. Öğr. Gör. Özlem Bahadır, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Temel amacımız, Yüksekokulumuzun hem eğitim alanında hem de fiziksel yatırımlarla geleceğe güçlenerek taşınmasıdır. Bu yöndeki gayretlerimizde, başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer olmak üzere, Gökçebey halkının ve yöneticilerinin değerli destek ve katkılarını bizlerden esirgemeyeceklerine gönülden inanıyorum.”