Gökçebey M. M. Çanakcı MYO Seramik Ürünleri Sergisi

Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulunca Üniversitemizin 20. Kuruluş Yılı çerçevesinde 06.03.2012 tarihinde “Seramik Ürünleri Sergisi” açıldı.

Açılış konuşmasını Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bülent HANER yaptı. Sergi açılışına Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet YAZICI, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sevil GEMRİK, İlçe Emniyet Amiri Mehmet ÇELİK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem GÜLŞEN, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Fazıl AYTAŞ, Kızılay Şube Başkanı Nuri KARADEMİR, Mithat ÇANAKCI ve misafirleri, Sanatçı Uğur SOYDAN, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Sanatçı Uğur SOYDAN, Mithat ÇANAKCI’ya, “Hindiler” adlı tablosunu hediye etti. Sergiye emeği geçenlere teşekkür belgeleri verildi.    El Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Erdal KARA sergilenen eserlerin tanıtımını yaptı.
Etkinlikte ayrıca Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Uygulama ve Araştırma Merkezinin yapmış olduğu eserlerde sergilendi.