Gökçebey Kampüsü Halkla İlişkiler Öğrencilerinden Anlamlı Proje

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Gökçebey Mithat Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2.Sınıf öğrencileri Sponsorluk dersi kapsamında Gökçebey Karapınar Ortaokulu’nda örnek olacak bir projeye imza attılar.
Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğr.Gör.Kayhan KAFALI’nın moderatörlüğünü üstlendiği sponsorluk projesi kapsamında, öğrencilerimiz Habibe Cömert, Mine TEPE ve Şeymanur AKTAŞ, Karapınar Ortaokulundaki anasınıfı öğrencilerine hizmet veren tuvalet lavabo ve fayanslarının yenilenmesini ve temizlik malzemelerinin tedarikini sağladılar. Aynı proje kapsamında ayrıca, anasınıfı öğrencilerine diş fırçası ve diş macunu hediye edildi.
Yüksekokul yetkilileri ise, anlamlı projeye sponsor olarak katkıda bulunan Çanakçılar Şirketler Grubuna ve Karadağ Kırtasiye’ye teşekkür ettiler.

6 5 4 3 2 1