Gökçebey Belediye Başkanı ve Sivil Toplum Örgütlerinden Yüksekokulumuza Ziyaret

Gökçebey Belediye Başkanı ve
Sivil Toplum Örgütlerinden Yüksekokulumuza Ziyaret

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve beraberindeki sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Gökçebey Mithat Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Özlem Bahadır’ı ziyaret ettiler. Ziyarete Belediye Başkanının yanı sıra, Esnaf Odası Başkanı Ali Çetin, Emekliler Derneği Başkanı Cevat Baş, Ziraat Odası Başkanı Necmi Pazar, Kanatlı Hayvanlar Gökçebey Devrek Bartın Derneği Başkanı Osman Bayraktar ve Çarşı Mahallesi Muhtarı Aydın Kayabaş katıldılar.

Yüksekokulun çeşitli sorunlarının değerlendirildiği görüşmede, Meslek Yüksekokulunun fiziki yapısı ve öğrenci sayısı açısından geliştirilebilmesi amacıyla yapılabilecek iyileştirmeler masaya yatırıldı. Yüksekokula büyük değer verdiklerini belirten Belediye Başkanı Vedat Öztürk, “Meslek Yüksekokulumuzun güçlenerek büyümesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi. Bülent Ecevit Üniversitesi Gökçebey Mithat Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Özlem Bahadır ise, “Gökçebey Belediyesini, çalışmalarımızda daima bizlerin yanında görmekten büyük mutluluk duyuyoruz” diyerek destek ve katkıları dolayısıyla Belediye Başkanı Öztürk’e teşekkürlerini sundu.

Okulun bahçesinde yer alan Atatürk büstünün yenilenmesi ayrıca yine okulun bahçesinde bulunan ve hem güvenlik hem de görüntü açısından sorun yaratan elektrik nakil hattının kaldırılması amacıyla, Belediye Başkanlığından destek isteyen Öğr. Gör. Özlem Bahadır’a, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, her iki konuyu da hızla çözeceklerini söyledi.

IMG_2870 IMG_2872 IMG_2876 IMG_2877