Gökçebey’de Fotoğraflarla Atatürk’ün Zonguldak Gezisi Sergisi

ZKÜ Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve Gökçebey Belediye Başkanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü projeler kapsamında “Fotoğraflarla Atatürk’ün Zonguldak Gezisi Sergisi” açıldı.

13-15 Aralık 2011 tarihlerinde, Gökçebey Belediyesi Camlı Köşk’te  düzenlenen sergi, Cumhuriyetimizin 88. yılı ve Atatürk’ün Zonguldak’a gelişinin 80. yılı nedeniyle ZKÜ Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü öğretim elemanı Yücel Namal  tarafından  halkımızın beğenisine sunuldu. Serginin açılış kurdelesini, Gökçebey  Belediye Başkan Vekili  İsmail Aratoğlu, ZKÜ Gökçebey Mehmet-Mithat Çanakcı MYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Bülent Haner ve  Yücel Namal birlikte kestiler. Sunuculuğunu Şennur Çakır’ın yaptığı serginin açılış töreninde Gökçebey Belediye Başkan Vekili İsmail Aratoğlu, Yücel Namal’a bir plaket sundu.

Açılışa; İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gülşen, Milli Eğitim Şube Müdürü Fazıl Aytaş, Gökçebey Kızılay Derneği Şube Başkanı Nuri Karademir, Yerel Tarihci ve Belediye Meclis Üyesi Sadi Uyar, Belediye Meclis Üyesi Ender Aydemir, İl Genel Meclis Üyesi Av. Haydar Güneş, Gaziler Köyü Muhtarı Zeki Usluoğlu, Çanakcılar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mithat Çanakcı ve halktan davetliler katıldı.

13-17 Aralık 2011 tarihlerinde ziyarete açılan sergide ayrıca Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü ve Seramik Araştırma Merkezi Öğretim Elemanlarının hazırladığı Atatürk Pano ve Heykelleri de yer aldı.

Açılış Töreninden Görüntüler