Dünkü Düşmanlık, Bugünkü Dostluk Kaynağı; Çanakkale Savaşları

Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu Konferans ve Gösteri Salonunda, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve 20. Yıl etkinlikleri nedeniyle, Yrd. Doç. Dr. Bülent HANER tarafından 20.03.2012 Salı günü “Dünkü Düşmanlık, Bugünkü Dostluk Kaynağı; Çanakkale Savaşları” adlı Konferans verildi. Konferanstan önce “Gelibolu” adlı belgesel konferanstan sonra da “Kınalı Kuzu” adlı kısa film izletildi.
Konferansa, İlçe Jandarma Komutanı Levent ARU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem GÜLŞEN, Gençlik ve Spor İlçe Müdür V. Fazıl AYTAŞ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zafer TENKOĞLU, İlçe Müftüsü Ünal BAŞ, AKP İlçe Başkanı Av. Fevzi TAVUKÇU, Gökçebey Kanatlı Hayvan Üreticileri Birliği Başkanı Osman BAYRAKLI, basın, öğretim görevlileri, konuklar ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesini takiben,M. Akif ERSOY’un “Çanakkale Şehitlerine” adlı şiiri, sunumu da yapan Ali Haydar AKBULUT adlı öğrenci tarafından okundu.