BEÜ Gökçebey Mithat- Mehmet Çanakcı MYO Tiyatro Kulübümüzün “Sapar Saçma Skeçler” Oyunu

Bülent Ecevit Üniversitesi Gökçebey Mithat- Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu Tiyatro Kulübümüzün hazırlamış olduğu “Sapar Saçma Skeçler” adlı oyun 26 Mayıs 2015 Salı akşamı Gökçebey Kaymakamı Bünyamin BİLGİN, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat ÖZTÜRK, Gökçebey Milli Eğitim Müdürü Fazıl AYTAÇ , Sevgili Gökçebey Halkı ve değerli öğrencilerinin katılımı ile büyük bir ilgi ve beğeniyle izlendi. Gösterinin ardından öğrencilerimize ve onları büyük bir özveriyle çalıştıran tiyatro sanatına gönül vermiş değerli çalıştırıcıları Murat YILMAZ, Vahdet DEMİRYÜREK ve Kemal DANACI’ya teşekkür belgeleri verildi.

9 7 6 8 5 4 3 2 1