BEÜ Gökçebey Kampüsünde “Evlilik Yolunda Aşk ve Gençlik” Konulu Konferans Verildi.

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Gökçebey Kampüsünde Öğretim Görevlimiz Funda YORULMAZ ve Hayat Aile Danışma Merkezi Yöneticisi Aile Danışmanı Semra MERDİVAN tarafından akademik ve idari personel ile öğrencilere 04 Mayıs 2016 tarihinde konferans verildi.

Moderatörlüğü Öğretim Görevlisi Kayhan KAFALI tarafından yapılan konferans, Öğr.Gör. Funda YORULMAZ’ın “Gençlik”, “Aşk Nedir?” ve “Aşkın Kimyası” üzerine yaptığı açılış konuşması ile başladı. Konferans, Aile Danışmanı Semra MERDİVAN, “Evlilik Yolunda Aşk”, “Gençlik ve Aşk”, ”Bilinçli Evlilik”, “Aşk Evliliği” “Mantık Evliliği” konusunda verdiği bilgiler ile devam etti.
Yoğun katılımın olduğu konferans, fotoğraf çekimi ve Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi.

7 8