Bartın Şerife Bacı Kız Meslek Lisesi Gökçebey’deydi.

Bartın Şerife Bacı Kız Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu’na teknik gezi düzenledi.

28 Kasım 2015 tarihinde düzenlenen gezide, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Funda YORULMAZ ve Bölüm Öğr. Gör. Kayhan KAFALI tarafından misafir öğrencilere ve öğretmenlere Yüksekokulumuz kampusu, derslikler, teknik atölyeler gezdirildi ve mevcut programlar hakkında bilgi verildi.

Yoğun katılımın olduğu teknik gezi sonrası, Bartın Şerife Bacı Kız Meslek Lisesi öğrencileri, rehberlikleri ve misafirperverliklerinden dolayı Öğretim Görevlileri Funda Yorulmaz ve Kayhan KAFALI’ya teşekkür ederek Yüksekokulumuzdan ayrıldılar.

bartin_kiz_meslek