2014-2015 Bahar Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı ve Emekli Olan Memurlarımıza Veda

13 Şubat 2015 tarihinde Gökçebey MMÇ MYO’da 2014-2015 eğitim-öğretim bahar yarıyılı akademik kurul toplantısı düzenlendi. Toplantıya Okul Müdürü Doç. Dr. Adnan Topuz, Müdür Yardımcıları ve Öğretim elemanları katıldı.

Toplantıda öğrenci kulüpleri aracılığıyla yapılabilecek sosyal faaliyetlerin düzenlenmesi, sınav tarihleri, derslerde devamlılık, iş disiplini, öğrenci sayısını arttırabilmek için yapılabilecek düzenlemeler gibi konular görüşüldü.

Okul Müdürü Doç. Dr. Adnan Topuz, Yüksekokulumuzdaki yapısal gelismelerden bahsetti ve son olarak bütün akademik personelimizin eğitimde kaliteye özen göstermesi hususunu vurguladı.

Toplantının ardından Yüksekokul İdari Personellerinden Mehmet Küçük ve Kemalettin Gemeç’in emekliye ayrılmaları kutlandı. Emeklilerimize bütün akademik ve idari personelimizin birlikte aldıkları hediyeler Müdürümüz Doç. Dr. Adnan Topuz tarafından takdim edildi.

DSC_0185 DSC_0189 DSC_0194 DSC_0197 DSC_0202 DSC_0209