2013-2014 Eğitim Öğretim Dönemi Staj Duyurusu

Staj tarihleri: 23 Haziran 2014 –  6 Ağustos 2014 arası 30 iş günüdür.

Staj yapılan yerde eğer 6 iş günü uygulaması varsa bunun staj formlarında ilgili yerlerde belirtilmesi ve alınacak bir belge ile belgelendirilmesi gerekmektedir.

Evrakların ilgili bölüm koordinatörlerine son teslim tarihi 16 Mayıs 2014 Cuma günüdür.

Açıklamalar :

Evrakların ve Staj Defterinin 10 Nisan 2014 gününden itibaren Öğrenci işlerinden alınması.

Zorunlu Staj Formu : Tüm bilgiler doldurularak staj yapacağınız işyerine onaylatılıp geri alınacak. Resim yapıştırılarak tüm evraklarla son teslim tarihine kadar teslim edilecektir.      (3 adet örnek olacak)

Staj Defteri : Resim yapıştırılarak , defter kapağı ve iç sayfası doldurularak tüm evraklarla son teslim tarihine kadar teslim edilecektir.

Tüm bu işlemlerden sonra Zorunlu Staj Formu (3 adet) ve Staj Defteri 16 Mayıs 2014 Cuma gününe kadar ilgili bölüm koordinatörlerine teslim edilecektir.

Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra evraklarınız 26 Mayıs 2014 – 30 Mayıs 2014 tarihleri arasında iade edilecektir.

Form1. Öğrenci Staj Devam Çizelgesi : İşveren tarafından 2 adet olarak hazırlanır.

Form2. İşveren Staj Değerlendirme Formu : İşveren tarafından 2 adet olarak hazırlanır.

Form1. ve Form2. için yapılması gerekenler Staj bitiminde yapılması gerekenler kısmında açıklanmıştır.

Bölüm Koordinatörleri :

Mimari Dekoratif Sanatlar Programı : Öğr. Gör. Okay ÇALIŞKAN